Diversitats a Debat d’Educació sense Fronteres

El proper 30 de maig a l’Escola Municipal de Música de Sant Cugat del Vallès es durà a terme un debat sobre música, interculturalitat i cohesió a “Diversitats a debat”, una iniciativa d’Educació sense Fronteres que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Com es concreta el vincle entre la música i educació? Per què triem la música? Són igual d’eficients els altres llenguatges artístics? Els projectes de música comunitària són una alternativa a l’educació musical tradicional? Com la música resulta un vehicle per crear espais de convivència i fomentar la interculturalitat? L’escola de música pot ser accessible per a tothom i obrir-se al territori? Quin paper té ensenyar música en grup?

Aquestes són algunes de les preguntes que s’intentarà resoldre en aquest debat on hi participaran representants d’entitats referents en l’àmbit d’educació musical, com són l’Ester Bonal de Xamfrà, Pablo González de Músicos por la paz y la integración, Martí Marin de Petits Músics del Món, Carles Miró, de l’EMM de Sant Cugat del Vallès i la Núria Sempere de l’Escola de Música Centre de les Arts de L’Hospitalet.

Si voleu participar en aquest debat heu d’enviar un correu a esfcatalunya@educacionsinfronteras.org indicant nom i cognoms, entitat on treballeu i la raó per la qual voleu participar-hi.

Si voleu conèixer el projecte Diversitats, podeu visitar el seu blog.

 

 

Compartir a:

ALTRES ACTIVITATS

Obrim una segona convocatòria per a les places que han quedat vacants a les Agrupacions ACEM: Jazz Band, Cor i  Cobla PLACES VACANTS Podeu descarregar el dossier amb tota la informació actualitzada. COM FER LA INSCRIPCIÓ DEL ALUMNAT? A través d’aquest formulari (cal adjuntar enllaços dels vídeos que es demanen al dossier).  TERMINI: fins el 22 de gener

19 des. 2024
fins 22 gen. 2025

La intenció d’aquesta formació és abordar diferents conceptes de la pedagogia i la didàctica musical que poden facilitar l’aprenentatge instrumental en pedagogia de grup, però que també es poden aplicar a les formacions instrumentals i a les classes de llenguatge musical. Utilitzarem la percussió corporal, la veu, diferents instruments de

07 febr. 2025
fins 14 febr. 2025

Aquest curs planteja una proposta funcional d’implementació curricular en el desenvolupament de les competències musicals en l’àmbit de la formació musical a les escoles de música de Catalunya. Els aspectes didàctics i metodològics que s’abordaran tenen la intenció de facilitar les vies per aplicar el model de forma pragmàtica, funcional

15 febr. 2025
fins 15 febr. 2025

Newsletter

Vull rebre el butlletí mensual amb notícies sobre educació musical

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable del tractament: ACEM Associació Catalana d’Escoles de Música
Finalitat del tractament: Gestionar les consultes plantejades i l’enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l’interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades i la limitació o oposició al tractament. Dades de contacte per exercir els vostres drets: acem@acem.cat
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional a la nostra Política de Privadesa.