Reactivem les agrupacions ACEM per anar al Festival RITMIKS: Jazz Ensemble, Cor, Cobla i Dansa – Convocatòria oberta fins el 15 de novembre

Com ja sabeu aquest curs l’ACEM organitzarà la 15a edició del Festival de Joves Músics Europeus a Catalunya.

Del 29 de maig a l’1 de juny de 2025, grups i orquestres d’escoles de música de 26 països europeus, compartiran el seu talent i professionalitat en més de 100 escenaris distribuïts en 50 poblacions catalanesRITMIKS serà un espai de convivència i intercanvi cultural i una oportunitat única per conèixer expressions artístiques d’arreu d’Europa. 

Des de l’entitat volem reactivar les agrupacions ACEM per anar al Festival: Jazz Ensemble, Cor, Cobla i Dansa com a novetat. Aquestes agrupacions estaran formades per l’alumnat jove més destacat de les escoles ACEM i seran una part molt important del propi Festival, ja que participaran i formaran part de les cerimònies d’inauguració i cloenda del mateix. Esperem que aquest format sigui una oportunitat de luxe per treballar,  conviure i compartir experiències amb altres alumnes d’escoles del territori català. Us podeu descarregar un DOSSIER amb la plantilla de les 4 formacions, els/les directors/es, els requisits per participar, el preu i les indicacions per fer la inscripció al procés de selecció.

 

DATES CLAU:

25 de setembre a les 10h: Reunió informativa per a les escoles ACEM

15 de novembre: fi presentació candidatures

13 de gener: informarem a les escoles dels candidats seleccionats per a cada formació.

 

A TENIR EN COMPTE:

– És l’escola que proposa al seu alumnat més destacat (no s’accepten inscripcions a títol individual).

– Els candidats han de comprometre’s a tenir total disponibilitat per l’assaig, l’stage i el Festival (al dossier s’especifiquen les respectives dates)

– La selecció es farà tenint en compte els següents criteris: talent, equilibri territorial i equitat de gènere

– És important que tingueu en compte la paritat i la diversitat a les vostres candidatures perquè les formacions siguin el màxim de representatives del conjunt de l’alumnat.

I si teniu preguntes o necessiteu aclariments, no dubteu a contactar amb mi o amb la Isabel (isabel@acem.cat). 

Espero que us engresqui la proposta!

 

 
Categories: Notícies, Notícies Activitats