Obrim convocatòria per l’assessorament i coordinació artística de l’acte inaugural del Festival RITMIKS

CONVOCATÒRIA PER LA PLAÇA D’ASSESSORAMENT I COORDINACIÓ ARTÍSTICA DE L’ESPECTACLE INAUGURAL DEL FESTIVAL RITMIKS 2025

QUÈ ÉS L’ACEM

Som una associació d’escoles de música públiques de tot Catalunya i treballem per aconseguir que l’ensenyament de música sigui un servei a l’abast de tothom, amb una funció formativa, social i cultural.

Ritmiks és el Festival de Joves Músics Europeus, que celebra la seva 15a edició a Catalunya organitzada per l’ACEM. Del 29 de maig a l’1 de juny de 2025, grups i orquestres d’escoles de música de 26 països europeus (uns 6.000 participants en total), compartiran amb el públic el seu talent i professionalitat en més de 100 escenaris distribuïts en 50 poblacions catalanes.

La inauguració i la clausura es celebraran a Vic i Manresa respectivament.

L’òrgan màxim de govern de l’ACEM és la Junta Directiva, formada per directores i directors d’escoles de música associades. L’equip de treball del projecte RITMIKS està format per: 

Per a l’organització del Festival hem creat diferents comissions de treball i una d’elles és la Comissió Artística (formada per membres de la Junta i l’equip de producció). Busquem una persona, equip o companyia, que coordini i assessori professionalment aquesta comissió de treball en la creació de l’acte inaugural del Festival que es farà el dijous 29 de maig, a la Plaça Major de Vic. La comissió de producció artística ja fa temps que hi treballa i l’estructura de l’esdeveniment ja està esbossada: comença amb un format de cercavila i acaba en un format d’espectacle multidisciplinar de grans dimensions a la Plaça Major. La comissió necessita d’un acompanyament i assessorament que professionalitzi i lligui la proposta de principi a fi aportant els elements estètics, artístics i escènics necessaris així com també la coordinació d’artistes i companyies durant tot el procés assumint les tasques que detallem a continuació. 

 

TASQUES A REALITZAR 

 

CONDICIONS I CALENDARI DE TREBALL 

1r període de treball intensiu: octubre – mitjans de novembre

2n període: coordinació i seguiment (novembre a maig)

3r període: assaig general, coordinació i direcció escènica (maig)

 

ES VALORARÀ

 

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS I CALENDARI

Cal omplir aquest breu formulari i adjuntar-hi el CV i una carta de motivació amb relació a les funcions que es detallen.

El termini màxim de presentació de sol·licituds és el 2 d’agost de 2024. 

La setmana del 16 de setembre es donarà resposta a totes les candidatures i es faran les entrevistes el 18 i 20 de setembre al matí a Barcelona. 

CONTACTE 

Telèfon: 609 36 44 17

Correu: isabel@acem.cat 

www.ritmiks.cat

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del Sector